ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Επίσημα στους "reds" ο Ρενάν Λόντι

Ο Ρενάν Λόντι
Ο Ρενάν Λόντι @ 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και με τη βούλα ο Ρενάν Λόντι, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να ανακοινώνει την απόκτησή του με δανεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν χρόνο. Οι ροχιμπλάνκος επέκτειναν το συμβόλαιό του για έναν χρόνο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρενάν Λόντι στο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ στο Σίτι Γκράουντ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αποτελεί τη 18η μεταγραφή των "reds" αυτό το καλοκαίρι, στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League.

Υπενθυμίζεται ότι η Νότιγχαμ για τον δανεισμό του κατέβαλε στην Ατλέτικο πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς στο τέλος της επόμενης χρονιάς, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίζεται με τους ροχιμπλάνκος από το καλοκαίρι του 2019 και συνολικά έχει καταγράψει 118 εμφανίσεις με την Ατλέτικο, σημειώνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ. Πέραν του δανεισμού, οι ροχιμπλάνκος προχώρησαν και στην επέκταση ισχύος του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ