ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Κυνηγάει διπλό "χτύπημα" με Μπόρχες και Ρέινα

Ο Κάρλος Μπόργκες με τη φανέλα του Άγιαξ σε ματς του Europa League κόντρα στην Μαρσέιγ | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κάρλος Μπόργκες με τη φανέλα του Άγιαξ σε ματς του Europa League κόντρα στην Μαρσέιγ | 21 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ δίνει μάχη για να παραμείνει στην Premier League και τη νέα αγωνιστική σεζόν και για αυτό επιδιώκει τη ενίσχυσή της τον Ιανουάριο, με τους ρεντς να φιλοδοξούν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τους Κάρλος Μπόρχες και Τζιοβάνι Ρέινα.

Η περασμένη σεζόν βρήκε την Νότιγχαμ να επιβιώνει και να παραμένει στα σαλόνια της Premier League στην επιστροφή σε αυτά μετά από απουσία 23 ετών και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, με τους ρεντς να βρίσκονται στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά από 21 αγωνιστικές.

Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετούς παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν μάλιστα πως επιθυμούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο, μέσα από συμφωνίες με Άγιαξ και Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά στον Άγιαξ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η Νότιγχαμ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ολλανδικό σύλλογο για να κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού τον Κάρλος Μπόρχες, τον 19χρονο Πορτογάλο εξτρέμ που μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Άμστερνταμ όταν ο "Αίαντας" έδωσε 14 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν είναι ωστόσο ο μοναδικός παίκτης με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή, με τον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport" να κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζιοβάνι Ρέινα, και αυτού ως δανεικού.

Μάλιστα, στην περίπτωση του 21χρονου Αμερικανού επιτελικού μέσου, οι ρεντς έχουν ως ατού πως ο παίκτης έχει για μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες, που εκπροσωπεί και τον προπονητή τους, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΙΑΞ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ