ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ - Σουόνσι 5-1: Θρίαμβος για ρεντς και τελικός με Μπόρνμουθ, με φόντο την απευθείας άνοδο

Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας | 7 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας | 7 Μαρτίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε 5-1 της Σουόνσι και διατηρήθηκε στο -3 από την 2η της Championship, Μπόρνμουθ, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ερχόμενη Τρίτη (3/5) με φόντο την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία της στα playoffs ανόδου στην Premier League όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει εκεί αφού κυνηγάει ακόμα την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μέσω της δεύτερης θέσης (το πρώτο εισιτήριο το έχει καπαρώσει η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα).

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) οι ρεντς έκαναν επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 5-1 εντός έδρας της Σουόνσι για την 44η αγωνιστική της Championship, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάριτζ που σημείωσε χατ-τρικ, με το αποτέλεσμα αυτό να την κρατάει στο -3 από την 2η Μπόρνμουθ, που την ίδια ώρα πέρασε νικηφόρα με 3-0 από το Ίγουντ Παρκ κόντρα στην Μπλάκμπερν.

Πλέον, η Φόρεστ έχει 79 βαθμούς έναντι 82 της Μπόρνμουθ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται ωστόσο την ερχόμενη Τρίτη (3/5) στην έδρα των κερασιών, και την ομάδα του Νότιχαμ να έχει την ευκαιρία αν πάρει το τρίποντο να την προσπεράσει, από τη στιγμή που είναι καλύτερη στη διαφορά τερμάτων (+34 έναντι +33).

Η σύνθεση της Νότιγχαμ Φόρεστ: Σάμπα, Γουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκαρνέρ, Κόλμπακ (83' Λαριέα), Ζίνκερναγκελ (70' Λόλεϊ), Τζόνσον, Σάριτζ (76' Μάιτεν).

Το πρόγραμμα της Μπόρνμουθ:

  • 3/5: Νότιγχαμ Φόρεστ (εντός)
  • 7/5: Μίλγουολ (εντός)

Το πρόγραμμα της Νότιγχαμ Φόρεστ:

  • 3/5: Μπόρνμουθ (εκτός)
  • 7/5: Χαλ (εκτός)

Η βαθμολογία της Championship

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ