ΑΓΓΛΙΑ

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ οι "κόκκινοι διάβολοι"

Ο Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε
Ο Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε @ 2023 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα τη Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 στο Σίτι Γκράουντ και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, καθώς νίκησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σίτι Γκράουντ, παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη, με 3-0 χάρη στα γκολ του Μάρκους Ράσφορντ, του Βουτ Βέχορστ και του Μπρούνο Φερνάντες.

Ράσφορντ στο έκτο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Άγγλος φορ έκανε ένα υπέροχο σλάλομ, παίρνοντας την μπάλα πίσω από τη σέντρα, μπήκε στην περιοχή και με ένα υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτό το γκολ ο Ράσφορντ έφτασε τα 18 γκολ και μόνο ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει περισσότερα γκολ από τον Άγγλο φορ της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις στην Αγγλία.

Η Φόρεστ πίεσε για να ισοφαρίσει, έχοντας κάποιες πολύ καλές φάσεις με τον Σκάρπα και τον Μπρέναν Τζόνσον, ενώ ο Σαμ Σάριτζ βρήκε δίχτυα στο 23', αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα γκολ στο 45'. Ο Άντονι δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Χένεσι τον σταμάτησε αλλά δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Ολλανδός φορ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να είναι λιγότερο απειλητικές προς τις δύο εστίες. Η προσπάθεια του Μπρέναν Τζόνσον στο 60ο λεπτό, που ήταν και η καλύτερη στο δεύτερο μέρος πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Αντίθετα οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν το γκολ που ήθελαν με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 89'. Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Νότιγχαμ και αφού ο Πελίστρι έδωσε μάχη για να κρατήσει την μπάλα, ο Ελάνγκα έστρωσε στον Πορτογάλο μέσο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νότιγχαμ: Χένεσι, Οριέ, Γουόραλ, Μακένα, Λόντι, Ντανίλο, Φρόιλερ, Γκιμπς Γουάιτ, Σκάρπα, Σάριτζ, Τζόνσον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαρτίνες, Μαλάσια, Καζεμίρο, Έρικσεν, Άντονι, Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέχορστ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών του League Cup:

  • Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 0-1 (73' Ζοέλιντον)
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (6' Ράσφορντ, 45' Βέχορστ, 89' Φερνάντες)

Οι δεύτεροι ημιτελικοί του League Cup:

  • 31/01 22:00 Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον
  • 01/02 22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ