ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ 2-1: Με ανατροπή έκλεισε ραντεβού με τη Λίβερπουλ στους "8"

Ο Ράιαν Γέιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χάντερσφιλντ
Ο Ράιαν Γέιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χάντερσφιλντ @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο τη Χάντερσφιλντ με 2-1 στο City Ground και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στο ίδιο γήπεδο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς νίκησε τη Χάντερσφιλντ με 2-1 στο City Ground και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στην έδρα της.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λις στο 13ο λεπτό, ωστόσο η ομάδα του Κούπερ κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι στο ίδιο ημίχρονο. Αρχικά ισοφάρισε με τον Σάριτζ στο 29ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Γέιτς. Ο Άγγλος μέσος άλλαξε ρόλο στο δεύτερο γκολ και από δημιουργός έγινε σκόρερ, κάνοντας το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να ευκαιρίες στις δύο εστίες, όμως το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η σύνθεση της Νότιγχαμ: Χόρβαθ, Βόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκαρνέρ, Λόουι, Τζόνσον, Ζίκερνάγκελ (64' Κόλμπακ), Σάριτζ (67' Ντέιβις).

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

1. Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον

2. Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ

3. Μίντλεσμπρο - Τσέλσι

4. Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι

Σημειώνεται πως οι τέσσερις νοκ-άουτ αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν το διήμερο 19-20 Μαρτίου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ