ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Εκτός ομάδας ο αρχηγός Τζο Γουόραλ και ο Σκοτ Μακένα

Νότιγχαμ: Εκτός ομάδας ο αρχηγός Τζο Γουόραλ και ο Σκοτ Μακένα
Ο αρχηγός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζο Γουόραλ, αντιδρά στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League @2023 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Εκτός ομάδας τέθηκαν από το πρωί της Πέμτπης (07/12) ο αρχηγός της Νότιγχαμ, Τζο Γουόραλ, και ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Σκοτ Μακένα, με τους δύο παίκτες να ενημερώνονται να βρουν ομάδα τον Ιανουάριο.

Ξεκίνησαν οι ανακατατάξεις στη Νότιγχαμ, καθώς τη βαριά ήττα με 0-5 από τη Φούλαμ για την Premier League, διαδέχθηκε η απομάκρυνση των Τζο Γουόραλ (που είναι και αρχηγός) και Σκοτ Μακένα από την πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ενημερώθηκαν από τον αγγλικό σύλλογο ότι δεν υπολογίζονται και πρέπει να προπονούνται σε διαφορετικά γήπεδα και άλλες ώρες από την πρώτη ομάδα.

Η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά είναι στο πλαίσιο των αλλαγών που θα γίνουν εντός Νότιγχαμ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, μετά και τη χθεσινή (06/12) ήττα με κάτω τα χέρια από τη Φούλαμ, μετέωρη είναι και η θέση του Στιβ Κούπερ από τον πάγκο της ομάδας.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ