ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουντ, ο οποίος μένει στους ρεντς με κανονική μεταγραφή

Νότιγχαμ: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουντ, ο οποίος μένει στους ρεντς με κανονική μεταγραφή
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Στιβ Κούπερ επιβεβαίωσε πως η φετινή σεζόν τελείωσε για τον Κρις Γουντ λόγω τραυματισμού, με τον 31χρονο Νεοζηλανδό φορ να μένει πάντως στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά τη συμφωνία των ρεντς με την Νιούκαστλ.

Ο Κρις Γουντ είχε χτυπήσει στον μηρό στην ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 από την Τότεναμ για την Premier League στις αρχές Μαρτίου και ο τραυματισμός φάνηκε πως μόνο επιπόλαιος δεν ήταν.

Ο 31χρονος επιθετικός πήρε μέρος πριν λίγες ημέρες σε κάποιες προπονήσεις με την Νέα Ζηλανδία όμως δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο φιλικά με την Κίνα, με τον Στιβ Κούπερ να έρχεται την Πέμπτη (30/3) και να εξηγήσει το λόγο.

"Ο Κρις Γουντ είναι εκτός για τη φετινή σεζόν. Αποκόμισε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες", δήλωσε ο προπονητής των ρεντς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, με τον Γουντ να ολοκληρώνει ουσιαστικά την φετινή παρουσία του στην Νότιγχαμ έχοντας να επιδείξει επτά συμμετοχές και ένα γκολ.

Ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία τη νέα σεζόν να προσφέρει πολλά περισσότερα στην Νότιγχαμ, αφού ναι μεν έπαιξε σε μόλις τρία ματς ως βασικός, ωστόσο η ομάδα του Νότιγχαμ ήταν υποχρεωμένη να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς του από τις καρακάξες και το έκανε, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως για να τον κάνει δικό της συμφώνησε να δώσει 18 εκατομμύρια ευρώ στην Νιούκαστλ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ