ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Νότιγχαμ - Άρσεναλ 1-0: Η Φόρεστ από την Championship απέκλεισε το φαβορί όπως και το 2018

Νότιγχαμ - Άρσεναλ 1-0: Η Φόρεστ από την Championship απέκλεισε το φαβορί όπως και το 2018
TWITTER

Η Νότιγχαμ πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας την Άρσεναλ, χάρη σε γκολ του Λιούις Γκράμπαν στο 83ο λεπτό του αγώνα για τη φάση των 64. Το είχε ξανακάνει και το 2018.

Η Άρσεναλ δεν θα μπορέσει να αυξήσει τη συγκομιδή ρεκόρ στο Κύπελλο Αγγλίας (14), αφού αποκλείστηκε μόλις στη φάση των 64. Θύτης η Νότιγχαμ, η οποία με ένα γκολ του Λιούις Γκράμπαν στο 83' πήρε τη σπουδαία νίκη με 1-0 στο "Σίτι Γκράουντ".

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία. Ο Μικέλ Αρτέτα χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, αν και το 35' χρειάστηκε να βάλει τον Κίεραν Τίερνι στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Νούνο Ταβάρες.

Καμία εκ των δύο δεν είχε το πάνω χέρι και γι' αυτό στο 68' ο Στίβεν Ρέιντ έκανε την κίνηση ματς. Έριξε στη μάχη τον Γκράμπαν και αυτός σε μια αντεπίθεση από δεξιά στο 83' σημείωσε το γκολ που οδήγησε ακόμα και φιλάθλους στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

Στον επόμενο γύρο η Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Λέστερ. Να τονιστεί πως η Νότιγχαμ είχε αποκλείσει τους "κανονιέρηδες" στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και το 2018 με 4-2 στο γήπεδό της!

FA Cup: Τα αποτελέσματα της φάσης των 64

Τα highlights

Λίβερπουλ - Σριούσμπερι 4-1

Τότεναμ - Μόρκαμ 3-1

Τσάρλτον - Νόριτς 0-1

Γουέστ Χαμ - Λιντς 2-0

Τσέλσι - Τσέστερφιλντ 5-1

Νιούκαστλ - Κέμπριτζ 0-1

Χαλ - Έβερτον 2-3 παρ. (1-1- κ.α.)

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μίλγουολ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

Λέστερ - Γουότφορντ 4-1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ