ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Ανακοίνωσε τον Ορέλ Μανγκαλά

Νότιγχαμ: Ανακοίνωσε τον Ορέλ Μανγκαλά
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΟ TWITTER

Κάτοικος Νότιγχαμ από τη φετινή σεζόν θα είναι ο Ορέλ Μανγκαλά, με τη νεοφώτιστη στην Premier League να σφραγίζει το deal με την Στουτγκάρδη και να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βέλγο μέσο.

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της φετινής Premier League και η Νότιγχαμ στέλνει διαδοχικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια μετά από 23 χρόνια απουσίας, θέλει να παραμείνει σε αυτήν.

Το τελευταίο δόθηκε μέσω της απόκτησης του Ορέλ Μανγκαλά, με τους ρεντς να κλειδώνουν τη συμφωνία τους με την Στουτγκάρδη και να κανουν γνωστό την Κυριακή (31/7) πως ο 24χρονος Βέλγος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η Φόρεστ δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας της, με ρεπορτάζ από την Αγγλία το τελευταίο 24ωρο να αναφέρουν πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε στα 13 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους από 2 μέχρι 4 εκατομμύρια.

Σημειώνεται πως ο Μανγκαλά αγωνιζόταν από το 2017 στην Γερμανία και την περυσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Στουτγκάρδης σε 29 αγώνες, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, με τον Βέλγο να γίνεται το δωδέκατο κατά σειρά απόκτημα της Φόρεστ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ