ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης παρουσίασε τον Λίνγκαρντ

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μαζί με ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της Νότιγχαμ, Τζέσε Λίνγκαρντ
Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μαζί με ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της Νότιγχαμ, Τζέσε Λίνγκαρντ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Νότιγχαμ, με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη να παρουσιάζει τον Λίνγκαρντ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε μία μεγάλη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Τζέσε Λίνγκαρντ, με το deal να επισημοποιείται μέσα από ανάρτηση του Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Νότιγχαμ. "Καλωσόρισες" έγραψε στο ποστάρισμά του, το οποίο έκανε retweet και η ίδια η Φόρεστ.

Ο Λίνγκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους κόκκινους διαβόλους, με τους Reds να καταφέρνουν να νικήσουν την Γουέστ Χαμ, στην οποία εμφανιζόταν κοντά. O 29χρονος επιθετικός μέσος υπέγραψε με τη Φόρεστ για έναν χρόνο, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Λίνγκαρντ προέρχεται από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ, με την οποία είχε 231 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 35 γκολ και 21 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης ως δανεικός σε Γουέστ Χαμ, Ντέρμπι, Μπέρμπιχγαμ και Λέστερ. Με την εθνική Αγγλίας έχει καταγράψει 32 συμμετοχές με έξι γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ