ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότια Κορέα - Καμερούν 1-0: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ μπήκε αλλαγή και τραυματίστηκε, βασικός ο Ινμπόμ, έπαιξε κι ο Κούντε

Νότια Κορέα - Καμερούν 1-0: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ μπήκε αλλαγή και τραυματίστηκε, βασικός ο Ινμπόμ, έπαιξε κι ο Κούντε
YOUTUBE

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στάθηκε άτυχος στη φιλική αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Καμερούν, αφού μπήκε ως αλλαγή, όμως τραυματίστηκε δέκα λεπτά αργότερα.

Προβλήματα για τη Νότια Κορέα και τον Ολυμπιακό, αφού ο Ουί-Τζο Χουάνγκ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι με το Καμερούν (νίκη 1-0) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε άμεσα.

Ο 30χρονος επιθετικός πήρε τη θέση του Γου Γέονγκ Τζέονγκ στο 72ο λεπτό, όμως δέκα λεπτά αργότερα χτύπησε. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επιχείρησε να αλλάξει απότομα κατεύθυνση σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Ολιβιέ Εντσάμ, με το πόδι του να "κολλάει" στο έδαφος.

Ο Χουάνγκ έμεινε όρθιος αρχικά και πάτησε λίγο το πόδι του, αλλά στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος. Ο Πάουλο Μπέντο τον έκανε αλλαγή με τον Σέουνγκ Χο Πάικ στο 82' και αποχώρησε κουτσαίνοντας και με μικρή βοήθεια από έναν συμπαίκτη και ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου.

Η κατάστασή του δεν είναι γνωστή και όλοι θα περιμένουν τις εξετάσεις στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, ο έτερος διεθνής Κορεάτης του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, αγωνίστηκε βασικός σε ρόλο "οκταριού".

Απέναντί του από το 78ο λεπτό και αργότερα είχε τον Πιερ Κούντε, που μπήκε αλλαγή για τους Αφρικανούς.

Το γκολ της νίκης 1-0 σημείωσε ο Χέουνγκ Μιν Σον στο 35ο λεπτό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ