ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Νορβηγία: Ο Χάλαντ πήρε το 9 και στη χώρα του

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τουρκία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ροσαλέδα", Μάλαγα | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τουρκία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ροσαλέδα", Μάλαγα | Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 © 2021 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άλλαξε αριθμό φανέλας στη Νορβηγία και πήρε το 9 για... εμπορικούς σκοπούς, όπως εξήγησε ο προπονητής του.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτελεί έναν από τους πιο "καυτούς" επιθετικούς του κόσμου τα τελευταία χρόνια, όμως στην εθνική Νορβηγίας δεν ήταν αυτός που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 9.

Οι Αλεξάντερ Σέρλοτ, Βέτον Μπερίσα, Έρικ Μπότχαϊμ και Γέργκεν Στραντ Λάρσεν φόρεσαν τα τελευταία δύο χρόνια τον αριθμό που παραδοσιακά έχει συνδεθεί με τον γκολτζή μιας ομάδας, όσο ο πραγματικός σκόρερ της εθνικής φορούσε το 23.

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της σκανδιναβικής χώρας, Στάλε Σολμπάκεν: "Ο λόγος είναι η επιθυμία που υπάρχει και η εμπορική σκοπιμότητα πίσω από αυτήν την κίνηση. Ο Έρλινγκ αυτήν τη στιγμή αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα θα είναι ένα μεγάλο brand. Τόσο εκείνος όσο και η ομοσπονδία μπορεί να επωφεληθεί. Πολλοί είδαν την αιτία για αλλαγή, ευτυχώς και ο Αλεξάντερ. Γι' αυτό έγιναν κι άλλες αλλαγές. Ο Σέρλοτ τοποθέτησε το ένα μπροστά από το αγαπημένο εννέα του".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ