ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νορντίν Άμραμπατ: "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ήθελαν τον Σοφιάν"

Ο Νορντίν Άμραμπατ φιλάει τον αδερφό του, Σοφιάν
Ο Νορντίν Άμραμπατ φιλάει τον αδερφό του, Σοφιάν NOS

Ο Νορντίν Άμραμπατ με δηλώσεις του στο ESPN Ολλανδίας μίλησε για τον αδερφό του Σοφιάν, που εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έφτασε κοντά στη μεταγραφή του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ εντυπωσίασε με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα έφτασε κοντά σε μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Ο Νορντίν Άμραμπατ αποκάλυψε με δηλώσεις του στο ESPN Ολλανδίας πως ο Σοφιάν έφτασε ένα βήμα από τη μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανέφερε πως τον αδερφό του ήθελαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

"Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα είπε το καλοκαίρι ότι δεν θα πουλήσει τον Σοφιάν. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ήθελε να φύγει μόνο για κορυφαία ομάδα. Μπορώ να πω ότι τρεις ομάδες ήταν κοντά του τις τελευταίες μέρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν τις δύο τελευταίες μέρες. Ήθελαν να τον πάρουν δανεικό, με οψιόν. Ωστόσο, δεν έγινε γιατί η Φιορεντίνα δεν το ήθελα.

Η Μπαρτσελόνα επίσης ήρθε με πρόταση δανεισμού. Ωστόσο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσε να προσφέρει την απαιτούμενη οψιόν αγοράς. Η τρίτη ομάδα ήταν η Τσέλσι. Η Μπαρτσελόνα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει καλό ποσό δανεισμού. Αλλά η Φιορεντίνα είπε σε καμία περίπτωση" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ