ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Βασικός ο Γιαννούλης στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, στον πάγκο ο Τζόλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντάνιελ Φάρκε για την αναμέτρηση της Νόριτς με την Τσέλσι (23/10, 14:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την ένατη αγωνιστική της Premier League. Βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης για τα "καναρίνια", στον πάγκο ο Χρήστος Τζόλης.

Η Νόριτς αντιμετωπίζει την Τσέλσι (23/10, 14:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο Στάμφορντ Μπριζ για την ένατη αγωνιστική της Premier League, με τον Ντάνιελ Φάρκε να επιλέγει τον Δημήτρη Γιαννούλη στο βασικό σχήμα και τον Τζόλη να παραμένει στον πάγκο.

Ο Γερμανός τεχνικός παρατάσσει τα "καναρίνια" σε σχηματισμό 3-5-2 (το οποίο μετατρέπεται και σε 5-3-2), με τον Γιαννούλη να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά.

Την ίδια ακριβώς ενδεκάδα χρησιμοποίησε και στην αναμέτρηση με την Μπράιτον, στην οποία οι δύο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο βαθμούς από δύο λευκές ισοπαλίες, ενώ έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Νόριτς: Κρουλ, Καμπάκ, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ααρόνς, Νόρμαν, Γιαννούλης, Λες-Μελού, ΜακΛίν, Σαργκέντ, Πούκι

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντί, Τσαλόμπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Ρις Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς, Χάντσον - Οντόι.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ THE PREMIER GREEKS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ