ΑΓΓΛΙΑ

Νόριτς: Ο Ντάβιντ Βάγκνερ νέος προπονητής του Γιαννούλη

Ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Ντάβιντ Βάγκνερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτησης με την Αταλάντα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Ντάβιντ Βάγκνερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτησης με την Αταλάντα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ντάβιντ Βάγκνερ είναι ο νέος τεχνικός της Νόριτς, έπειτα από την απομάκρυνση του Ντιν Σμιθ.

Ο Ντάβιντ Βάγκνερ επιστρέφει στην Championship με νέα αποστολή αυτήν τη φορά. Ύστερα από την πετυχημένη τετραετία στη Χάντερσφιλντ που την οδήγησε σε άνοδο στην Premier League ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και με τη Νόριτς.

Τα "καναρίνια" προσέλαβαν τον 51χρονο προπονητή στη θέση του Ντιν Σμιθ, έπειτα από ορισμένα άσχημα αποτελέσματα που τα έφεραν στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Ο Βάγκνερ αναλαμβάνει την ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη ύστερα από περίπου ένα χρόνο χωρίς ομάδα. Τελευταία θητεία του ήταν αυτή στη Γιουνγκ Μπόις το 2021-2022, ενώ είχαν προηγηθεί και 14 μήνες στη Σάλκε, ύστερα από την αποχώρησή του από τη Χάντερσφιλντ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ