ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Ο Λάμπαρντ απόλυτο φαβορί για προπονητής του Γιαννούλη και του Τζόλη

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα © 2020 RICHARD HEATHCOTE / AP IMAGES

Η Νόριτς βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην απόφαση για το διάδοχο του Ντάνιελ Φάρκε και όλα τα αγγλικά ΜΜΕ καταλήγουν σε ένα όνομα, αυτό του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Νόριτς ετοιμάζεται να ανακοινώσει προπονητή πριν από την επανέναρξη της Premier League και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι πέρασε από συνέντευξη για τη θέση που άφησε κενή ο Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος απολύθηκε την Κυριακή, ύστερα από την πρώτη νίκη των "καναρινιών" στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα αγγλικά ΜΜΕ συμφωνούν ότι ο 43χρονος τεχνικός είναι το απόλυτο φαβορί, αν και υπάρχει πάντα στο μικροσκόπιο των ιθυνόντων ο Ντιν Σμιθ, ο οποίος απολύθηκε προ ημερών από την Άστον Βίλα και τη θέση του πήρε ο πάλαι ποτέ παρτενέρ του Λάμπαρντ στο κέντρο της εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ.

Αν ολοκληρωθεί το deal, η Νόριτς θα είναι η τρίτη ομάδα στην προπονητική καριέρα του Λάμπαρντ, η οποία άρχισε τον Μάιο του 2018 από την Ντέρμπι στην Championship και συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2019 στην Τσέλσι, μέχρι την απόλυσή του τον περασμένο Ιανουάριο.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ