PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Μπέρνλι 2-0: Η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη κράτησε ζωντανό το όνειρο της παραμονής

Οι Πούκι και Ράσιτσα πανηγυρίζουν γκολ της Νόριτς στο FA Cup απέναντι στην Τσάρλτον | 9 Ιανουαρίου 2022
Οι Πούκι και Ράσιτσα πανηγυρίζουν γκολ της Νόριτς στο FA Cup απέναντι στην Τσάρλτον | 9 Ιανουαρίου 2022 @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Νόριτς υπέταξε με 2-0 την Μπέρνλι στο Κάροου Ρόουντ και κράτησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες παραμονής στην Premier League μειώνοντας στους επτά πόντους από τη γραμμή της σωτηρίας. Βασικός ο Γιαννούλης, μπήκε αλλαγή στο φινάλε ο Τζόλης.

Η Νόριτς κατέβηκε στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι έχοντας να επιδείξει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες στα προηγούμενα 8 παιχνίδια της στην Premier League και με την τελευταία της επιτυχία να είναι χαμένη κάπου στα μέσα Ιανουαρίου, στην έδρα της Γουότφορντ.

Ωστόσο, η κόντρα με τους κλάρετς είχε το χαρακτήρα "τελικού" και της τελευταίας ευκαιρίας για την ομάδα του Ντιν Σμιθ για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες παραμονής και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Έπαιξε με πείσμα και ωριμότητα και κατάφερε στο φινάλε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με 2-0 με τα γκολ των Λες-Μελού στο 9' (1ο του φετινό) και Πούκι στο 86' (έφτασε τα 9), αποτέλεσμα που την έφερε στους 21 πόντους και στο -7 από την 17η Έβερτον με επτά ματς να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε βασικός με τα καναρίνια καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας και έγινε αλλαγή στο 84', με τον Χρήστο Τζόλη από την πλευρά του να περνάει στο ματς στο 89' αντί του Πούκι.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Μπάιραμ, Χάνλεϊ Γκίμπσον, Γιαννούλης (84' Γουίλιαμς), ΜακΛιν, Νόρμαν, Ντάουελ, Λες-Μελού (69' Ρουπ), Ράσιτσα, Πούκι (89' Τζόλης)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Κόλινς, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Λένον (64' ΜακΝιλ), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Κορνέ, Ροντρίγκεζ (84' Μπαρνς), Βέγκχορστ (56' Βίντρα)

Τρίποντα για Μπρέντφορντ και Λέστερ

Στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Μπρέντφορντ και της Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Τόμας Φρανκ εκμεταλλεύτηκε την κούραση της ομάδας του Μόγες από το ματς που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης με την Λιόν για τα προημιτελικά του Europa League και πήρε μία σημαντική νίκη, που την έφερε στην 13η θέση και στο +12 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους, με τα δύο βαριά χαρτιά των μελισσών, Εμπεουμό και Τόνι να βρίσκουν δίχτυα και να μην αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους στα σφυριά.

Στο Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ, η Λέστερ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να μπορέσει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι Λούκμαν (39') και Ντιούσμπερι-Χολ (45' με εκπληκτική σόλο ενέργεια και άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής) έβαλαν σε θέση ισχύος τις αλεπούδες, με τους Λονδρέζους να πετυχαίνουν απλά να μειώσουν την έκταση της ήττας με σκόρερ τον Ζαχά στο 65'.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Τα highlights

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Άρσεναλ - Μπράιτον 1-2

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-6

Γουότφορντ - Λιντς 0-3

Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΡΙΤΣ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ THE PREMIER GREEKS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ