PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Γουότφορντ 1-3: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τις "σφήκες", παραμένουν χωρίς βαθμό τα "καναρίνια"

Οι παίκτες της Γουότφορντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην Premier League
Οι παίκτες της Γουότφορντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην Premier League © 2019 PETROS KARADJIAS / AP IMAGES

Η Νόριτς γνώρισε την ήττα στο Κάροου Ρόουντ από τη Γουότφορντ με 1-3, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισμαΐλα Σαρ. Παρέμεινε στον πάγκο ο Γιαννούλης, πέρασε ως αλλαγή στο 70' ο Γιαννούλης.

Η Νόριτς φιλοξένησε τη Γουότφορντ στο Κάροου Ρόουντ για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League, με τις "σφήκες" να επικρατούν με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισμαΐλα Σαρ, ο οποίος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ντάνιελ Φάρκε κράτησε στον πάγκο τον Δημήτρη Γιαννούλη, βάζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Μπράντον Γουίλιαμς, ενώ ο Χρήστος Τζόλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 70ο λεπτό.

Η Γουότφορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 17ο λεπτό με τον Ντένις. Οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά, ο Φεμένια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντένις αφού κέρδισε τον Νόρμαν στον αέρα, την έστειλε στα δίχτυα.

Τα καναρίνια ισοφάρισαν στο 35ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο, Τεέμου Πούκι. Ο Νόρμαν έκανε τη βαθιά μπαλιά από τη μεσαία γραμμή προς τον κενό χώρο, ο Φιλανδός φορ πετάχτηκε πριν από τον Κατσκάρτ, βγήκε τετ-α-τετ με τον Φόστερ και με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι "σφήκες" μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 63' ο Ισμαΐλα Σαρ βρήκς δίχτυα με κοντινή προβολή, έπειτα από ασίστ του Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος έκανε την επέλαση στην περιοχή της Νόριτς από τα δεξιά.

Η Νόριτς ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και με την έλευση του Τζόλη προσπάθησε να βρει το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο οι "σφήκες" πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 83ο λεπτό, με τον Ισμαΐλα Σαρ να χρίζεται εκ νέου σκόρερ. Το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Έντεγκαρντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έντεγκαρντ στο 30ο λεπτό. Οι παίκτες του Σον Ντάις προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Άρσεναλ άντεξε μέχρι τέλους την πίεση και σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Καμπάκ, Γουίλιαμς, Νόρμαν (70' Κάντγουελ), Γκίλμουρ, ΜακΛιν, Σάρτζεντ (70' Τζόλης), Πούκι, Ράσιτσα (88' Ιντάχ)

Γουότφορντ: Φόστερ, Ρόουζ, Εκόνγκ, Κατσκάρτ, Φεμένια (59' Ενγκάκια), Κλέβερλι (82' Ετέμπο), Σισοκό, Σαρ, Ντένις (73' Σέμα), Κούτσκα, Κινγκ

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Τέιλορ, Ταρκόφσκι, Μι, Γκούντμουνσον (57' Κορνέ), Μπρόουνχιλ, ΜακΝίλ, Γουέστγουντ, Γουντ (82' Ροντρίγκεζ), Μπαρνς (57' Βίντρα)

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τίρνι (78' Ταβάρες), Γουάιτ, Μαγκαλιάες, Τομιγιάσου, Πάρτι (75' Μέιτλαντ - Νάιλς), Σακά, Έντεγκαρντ, Σμιθ - Ρόου (61' Λοκόνγκα), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της πέμπτης αγωνιστικής:

Νιούκαστλ - Λιντς 1-1

Γουλβς - Μπρέντφορντ 0-2

Μπέρνλι - Άρσεναλ 0-1

Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 3-0

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 0-0

Νόριτς - Γουότφορντ 1-3

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΟΡΙΤΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΓΓΛΙΑ THE PREMIER GREEKS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ