ΟΦΗ

Νοκ άουτ ο Κάλαϊτζιτς

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα χάσει τον αγώνα με την Βέροια στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Σούπερλιγκ.

Χωρίς τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που υπέστη θλάση στον δικέφαλο θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ την Βέροια για την 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Ο Σέρβος μέσος ενδέχεται να μην χάσει μόνο το ματς με την Βέροια αλλά να απουσιάσει από τα επόμενα δύο με τρία ματς. Σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών θα λείψει για περίπου 20 ημέρες.

Στην προπόνηση της Τρίτης (7/1), δεν συμμετείχε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος έκανε θεραπεία καθώς έχει ένα αιμάτωμα στην γάμπα από χτύπημα αντιπάλου και ο Μακουκούλα που αναμένεται να επιστρέψει αύριο (8/1) από την άδεια που έχει για προσωπικούς λόγους.

Ο Φραγκουλάκης ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ