ΙΤΑΛΙΑ

Νοκ-άουτ η Μίλαν

Τα όνειρα της Μίλαν για το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της δεν θα γίνουν πραγματικότητα, καθώς έχασε με 1-2 στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα" και έτσι η Παλέρμο προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia, όπου περιμένει Ίντερ ή Ρόμα (video)

Στο πρώτο ματς η Παλέρμο είχε πάρει ισοπαλία με 2-2 στο Μιλάνο, ενώ για αυτήν απόψε άνοιξε το σκορ ο Μιλιάτσο στο 63′.

Στο 72′ ο Μαρκ φαν Μπόμελ έκανε πέναλτι στον Ίλιτσιτς και αποβλήθηκε, ενώ από την άσπρη βούλα ο Μπόβο έκανε το 2-0.

Στο 94′ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μείωσε για το τελικό 2-1, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για ένα ακόμη τέρμα που θα οδηγούσε σε παράταση.

Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός στην ιστορία της Παλέρμο, μετά το 1973 και το 1979, ενώ θα αντιμετωπίσει στις 29 Μαΐου στο “Ολίμπικο” την Ίντερ ή την Ρόμα, αντίπαλο που θα μάθει την Τετάρτη.

Πάντως στον τελικό δεν θα παίξει ο Μπόβο, καθώς αποβλήθηκε ένα λεπτό αφού είχε σκοράρει με πέναλτι για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αλεσάντρε Πάτο.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σίριγκου, Κασάνι, Γκοϊάν, Μπόβο, Μπαλτζαρέτι, Μιλιάτσο, Άκουα (34′ Μπατσίνοβιτς), Νοτσερίνο, Παστόρε (76′ Εσεκιέλ Μουνιός), Ίλιτσιτς, Αμπέλ Ερνάντες (83′ Πινίγια).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα (80′ Κασάνο), Αντονίνι (46′ Μπονέρα), Φαν Μπόμελ, Φλαμινί, Πίρλο, Ζέεντορφ (65′ Ιμπραχίμοβιτς), Πάτο, Ρομπίνιο.

*κόκκινη 72′ Φαν Μπόμελ και 74′ Μπόβο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Παλέρμο – Μίλαν 2-1 (63′ Μιλιάτσο, 73′ πέν. Μπόβο / 94′ Ιμπραχίμοβιτς) [2-2]

Τετάρτη

Ίντερ – Ρόμα (21:45) [1-0]

*σε αγκύλη το αποτέλεσμα του 1ου ματς

**ο τελικός στις 29 Μαΐου στο “Ολίμπικο” της Ρώμης

Παλέρμο – Μίλαν 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ