Νοκ-άουτ η Αϊντχόφεν από Τβέντε

Η Τβέντε προκρίθηκε στα ημιτελικά του ολλανδικού κυπέλλου, επικρατώντας με 7-6 της Αϊντχόφεν στα πέναλτι (videos)
Η κανονική διάρκεια και η παράταση στο Ένσχεντε ολοκληρώθηκαν με 1-1, χάρη στο γκολ του Τέο Γιάνσεν για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 70′ και αυτό του Ντάνι Κούφερμαρς στο 93′ για την PSV.
Στα πέναλτι η γηπεδούχοι επικράτησαν με 7-6, με τον Ορλάντο Ένχελααρ να είναι ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, χάνοντας το 7ο πέναλτι.
ΤΒΕΝΤΕ: Μπόσχκερ, Βίσχερχοφ, Ντόουγκλας, Ονιέβου (26′ Τιεντάλι), Ροσάλες, Τέο Γιάνσεν, Μπράμα, Σαντλί, Μπαϊράμι (59′ Λάντζαατ), Γιάνκο, Λούουκ ντε Γιονγκ.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Πίτερς, Μπάουμα (82′ Λάμπιαντ), Μανόλεφ, Ροντρίγκες, Χάτσινσον, Ένχελααρ, Ντσούντσακ, Τόιβονεν, Μάρκους Μπεργκ, Λενς (82′ Κούφερμαρς).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Τρίτη
Βάαλβαϊκ – Νόορντβαϊκ 6-0
Τετάρτη
Τβέντε – Αϊντχόφεν 1-1 (7-6 πέν.)
Ουτρέχτη – Χρόνινχεν 3-2
Πέμπτη
Άγιαξ – Μπρέντα (21:45)
Τβέντε – Αϊντχόφεν (τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι)