ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ άουτ 2 εβδομάδες ο Ρ. Μπράβο

INTIME SPORTS

Οι πρώτες εκτιμήσεις του "ερυθρόλευκου" ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν και ο Ραούλ Μπράβο θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί θλάση.

Ο Ισπανός αμυντικός που ξεκίνησε καλά στο ματς της Νέας Σμύρνης, στάθηκε άτυχος και πέρασε αλλαγή μόλις στο 34ο λεπτό. Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στον δικέφαλο, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε από τον Χολέμπας.

Λίγο αργότερα, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού, όμως περίμεναν και τις εξετάσεις για να έρθει η επιβεβαίωση ή η διάψευση.

Δυστυχώς για τον ίδιο τον Ραούλ Μπράβο, αλλά και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οι εξετάσεις έδειξαν πως όντως έχει μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίου και έτσι μένει στα pit για περίπου δύο εβδομάδες.

Όσο για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου λόγω ενοχλήσεων, οι εξετάσεις έδειξαν αυτό που γνωρίζαμε όλοι, ότι δηλαδή έχει μια διάταση στο λαγονοψοείτη μυ. Το πότε θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν το ξέρουμε και θα φανεί από την πορεία του Σουηδού στις προπονήσεις.

Φυσικά και δεν αποκλείεται το γεγονός να είναι έτοιμος για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Κατά τ’ άλλα, οι Πειραιώτες προπονήθηκαν την Δευτέρα στις 11:00, με τους… ταλαιπωρημένους από το ματς της Νεάς Σμύρνης να κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα. Η Τρίτη είναι μέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ επιστρέφουν την Τετάρτη στις 10:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ