Ν’Ντινγκά: “Απλά με θετικό μάτι την ρεβάνς”

INTIME SPORTS
Ο Ντελβέν Ν'Ντινγκά τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα και άξιζε το αποτέλεσμα, το οποίο απλά τον κάνει να κοιτά με θετικό μάτι την ρεβάνς
“Όλη η ομάδα προσπάθησε, δώσαμε τα πάντα, τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν απλοί και αποτελεσματικοί και δικαιούμασταν το αποτέλεσμα που πήραμε”, ανέφερε ο Ντελβέν Ν’Ντινγκά μετά το ματς του Ολυμπιακού με την ManUtd.
“Απλά πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το αφιερώνουμε στο κοινό μας. Τώρα απλά κοιτάμε με θετικό μάτι την ρεβάνς, θα κάνουμε καλή προετοιμασία, θα κάνουμε το παιχνίδι μας στην Αγγλία και θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό”.
Όταν ρωτήθηκε για την δική του εμφάνιση πρόσθεσε: “Όλοι αγωνιζόμαστε με στόχο να δίνουμε το 100%, έτσι και εγώ εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής και κάνω τα πάντα για να ανταποδίδω. Όλοι μαζί δουλεύουμε και γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.