LIGUE 1

Νις - Τρουά 1-0: Παραμένει ζωντανό το όνειρο του "σεντονιού"

Ο Αντί Ντελόρτ της Νις σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Ο Αντί Ντελόρτ της Νις σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το γκολ του Κεφρέν Τουράμ Ουλιέν στην τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στην Τρουά κράτησε τη Νις σε τροχιά Champions League.

Η ελεύθερη πτώση της Νις έμοιαζε να συνεχίζεται και απέναντι στην Τρουά, όμως ο Κεφρέν Τουράμ Ουλιέν είχε διαφορετική άποψη και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της έδωσε τη νίκη με 1-0 για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με το τελείωμα των φάσεων που δημιουργούσε. Ο Ζεσί Μουλέν έκανε μόλις δύο επεμβάσεις, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν 18 τελικές. Στην τελευταία εξ αυτών, ο Τουράμ Ουλιέν που είχε περάσει αλλαγή πριν από μισή ώρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε την ομάδα του, που παραμένει στο κυνήγι του Champions League.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ