LIGUE 1

Νις - Μαρσέιγ 0-3: Θρίαμβος με ήρωα τον Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Αλέξις Σάντσες της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 AP

Ο Αλέξις Σάντσες έκανε σεφτέ στα γκολ του με τη φανέλα της Μαρσέιγ, σημειώνοντας δύο στην εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Νις για τη Ligue 1.

Ύστερα από Serie A, La Liga και Premier League, ήταν η σειρά της Ligue 1 να υποδεχθεί γκολ του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός επιθετικός σημείωσε δύο στην 4η αγωνιστική και οδήγησε τη Μαρσέιγ σε εκτός έδρας θρίαμβο 3-0 επί της Νις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον Νικολά Πεπέ να κάνει ντεμπούτο ως δανεικός από την Άρσεναλ. Ο Σάντσες βρήκε δίχτυα μόλις στο 10' όμως, έγινε μόλις ο 5ος παίκτης με γκολ στα top-5 πρωταθλήματα για 14 συναπτές σεζόν (Λιονέλ Μέσι, Λούκα Μόντριτς, Κεβίν Γκαμεϊρό και Καρίμ Μπενζεμά οι υπόλοιποι) και άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Οι Μασσαλοί πήραν τα ηνία, έχασαν ευκαιρίες και βρήκαν ακόμα δύο γκολ με Νούνο Ταβάρες και Σάντσες.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το πάνω χέρι στον αγώνα. Στο 58' έκανε ντεμπούτο στην άμυνα και ο Ερίκ Μπεγί, κρατώντας ανέπαφη την εστία του Πάου Λόπεθ και διατηρώντας τη Μαρσέιγ ψηλά στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ