ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Το φαντασμαγορικό show στην επιστροφή στο Champions League

A general view of the stadium ahead of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, March 10, 2013. (AP Photo/Scott Heppell)
Το γήπεδο της Νιούκαστλ ετοιμάζεται να "φορέσει τα καλά του" 2023 AP IMAGES/SCOTT HAPPELL

Το σεντόνι θα κυματίσει στο "St. James Park" μετά από δύο δεκαετίες και οι άνθρωποι της διοίκησης της Νιούκαστλ θέλησαν να ετοιμάσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους φιλάθλους τους.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (4/10, 22:00, COSMOTE SPORT 7 HD, LIVE από SPORT24) η Νιούκαστλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, επιστρέφοντας στο Champions League μετά από δύο δεκαετίες, προσδοκώντας να συνδυάσει το θετικό αποτέλεσμα με ένα μοναδικό σόου. Το σύνολο του Έντι Χάου ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση μετά το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Μίλαν στο Σαν Σίρο, με το "St. James Park" να αναμένεται να "φορέσει τα καλά του" για αυτήν την ιστορική στιγμή.

Είκοσι χρόνια ήταν πολλά για τη Νιούκαστλ, με τους "ανθρακωρύχους" να σφραγίζουν την επιστροφή τους στα αστέρια με ένα πρωτόγνωρο σόου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ευρώπης με εκατοντάδες drones. Προς αυτήν, λοιπόν, την κατεύθυνση, αποφάσισαν να παρουσιάσουν την ομάδα με drones να εμφανίζουν στον ουρανό τα νούμερα και τα ονόματα στις φανέλες των παικτών. .

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, στάθηκε ο χορηγός της αγγλικής ομάδας, με την εταιρεία Sela που ειδικεύεται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και αναψυχής, να αναλαμβάνει την επίβλεψη και περάτωση του εγχειρήματος.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ