ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Μπαρέλα

Νιούκαστλ: Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Μπαρέλα
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Νιούκαστλ θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ενόψει της νέας σεζόν και για το λόγο αυτό κατέθεσε μία πρόταση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ προς την Ίντερ για χάρη του Νικολό Μπαρέλα.

Ο Νικολό Μπαρέλα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Ίντερ την τελευταία τριετία και στο διάστημα αυτό έχει πανηγυρίσει τίτλους εντός των ιταλικών συνόρων (1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα) ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Champions League.

Η παρουσία του στους νερατζούρι έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα, με την Νιούκαστλ να είναι ωστόσο εκείνη που πήρε την απόφαση να βγει μπροστά σύμφωνα με την Telegraph.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, οι καρακάξες έχουν τον μέσο των νερατζούρι στην κορυφή της λίστας τους και μάλιστα ήρθαν σε επαφές με τους Άγγλους τις τελευταίες ημέρες, προσφέροντας στο πιάτο μία πρόταση ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρα μάλιστα από τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει στην Ίντερ η Νιούκαστλ (σημαντικό ποσό αν αναλογιστεί κάποιος τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου), έχει σκοπό να χρυσώσει και τον Μπαρέλα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως δίνει και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον παίκτη για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στο ρόστερ των ασπρόμαυρων.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ