ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Οι επτά υποψήφιοι για τον πάγκο της

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα για τη Serie A στις 28 Φεβρουαρίου του 2021.
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά ονόματα προπονητών φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα βρετανικά ΜΜΕ ως υποψήφιους για τη θέση του προπονητή της Νιούκαστλ.

Τα πετροδόλαρα αναμένεται να αναβαθμίσουν σημαντικά την Νιούκαστλ, η οποία ψάχνει να βρει τον προπονητή που θα την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Μετά την απομάκρυνση του Στιβ Μπρους να φαντάζει ως δεδομένη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η παρέλαση υποψήφιων αντικαταστατών του έχει ξεκινήσει.

Για την ακρίβεια επτά ονόματα είναι εκείνα που φέρονται να είναι υποψήφια για να τον διαδεχθούν. Σύμφωνα με την "Daily Telegraph" οι βασικοί υποψήφιοι είναι τέσσερις. Πρόκειται για τους Αντόνιο Κόντε, Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Λουσιέν Φαβρ.

Από την πλευρά του ο "Guardian" θεωρεί επικρατέστερο για την θέση, τον Ερικ Τεν Χααγκ, ενώ οι "Times" βάζουν στην κορυφή της λίστας διαδοχής τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη θέση αποτελεί έξτρα πρόκληση για πολλούς προπονητές, αφού πέρα από τα χρήματα που θα έχουν να διαχειριστούν, αλλά και εκείνα που θα προσθέσουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πηγαίνει για τον τίτλο.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ