ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Τρίπιερ καυγάδισε με οπαδό της ομάδας του μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ

Νιούκαστλ: Ο Τρίπιερ καυγάδισε με οπαδό της ομάδας του μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ
PRINT SCREEN

Η ήττα από την Μπόρνμουθ δημιούργησε τεντωμένα νεύρα στο στρατόπεδο της Νιούκαστλ, με τον Κίραν Τρίπιερ να έχει λεκτική αντιδικία με έναν από τους εκδρομείς οπαδούς της ομάδας του και να παρεμβαίνει ο Ζοέλιντον για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Νιούκαστλ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά στο Μπόρνμουθ το βράδυ του Σαββάτου (11/11) και παραδόθηκε στην ομώνυμη ομάδα, με τα δύο γκολ του Ντομινίκ Σολάνκε να υπογράφουν τη δεύτερη διαδοχική ήττα των καρακάξων και να τους γκρεμίζει από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας στην Premier League.

Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε μετά το φινάλε του αγώνα στο "Βαϊτάλι Στέιντιουμ" αφού την ώρα που οι παίκτες του Έντι Χάουι πήγαιναν προς το μέρος των εκδρομέων οπαδών τους για να τους χειροκροτήσουν για τη συμπαράστασή τους, οι τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν τον Κίραν Τρίπιερ να βγαίνει εκτός ελέγχου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτία κάτι που άκουσε από έναν φίλο των καρακάξων, με τον Άγγλο δεξιό μπακ να εξοργίζεται και έρχεται σε λεκτική διαμάχη μαζί του, για να του πει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του θερμού διαλόγου τους "Πόσους τραυματισμούς έχουμε;".

Χρειάστηκε να παρέμβει ο Ζοέλιντον αλλά και ο Έντι Χάουι για να ηρεμήσει η κατάσταση και να πέσουν οι τόνοι, με τον Τρίπιερ να ερωτάται για το συμβάν και να δηλώνει τα εξής μιλώντας στο "Sky Sports":

"Οι φίλαθλοι επηρεάζονται από το συναίσθημα, είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουν κάνει μεγάλο ταξίδι, ξοδεύουν πολλά λεφτά για να έρθουν και να μας δουν.

Είχα μία κουβέντα με έναν από αυτούς, είπα ότι δίνουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, είμαστε ακόμη σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, είμαστε μέσα στη μάχη του Champions League και στα προημιτελικά του Carabao Cup, δεν χρειάζεται πανικός.

Χάσαμε, απολογούμαστε για αυτό το αποτέλεσμα αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Υπό αυτές τις συνθήκες, δίνουμε περισσότερα".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ