ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Ντουμπράβκα θα πάρει μετάλλιο νικητή μόνο αν χάσει στον τελικό του League Cup

Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 © 2021/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα θα πάρει μετάλλιο νικητή μόνο αν η Νιούκαστλ χάσει στον τελικό του League Cup από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισαν ραντεβού στο "Γουέμπλεϊ" για τον τελικό του League Cup στις 26 Φεβρουαρίου, όμως ο Μάρτιν Ντουμπράβκα βρίσκεται σε... δίλημμα.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας είναι τερματοφύλακας στις "καρακάξες", όμως θα αποκτήσει μετάλλιο νικητή μόνο αν κατακτήσουν το τρόπαιο οι "κόκκινοι διάβολοι".

Ο Ντουμπράβκα αγωνίζεται στη Νιούκαστλ από το 2018, πρώτα ως δανεικός από τη Σπάρτα και στη συνέχεια με μεταγραφή. Το καλοκαίρι του 2022 παραχωρήθηκε δανεικός στη Γιουνάιτεντ και έκανε δύο συμμετοχές στην πορεία προς τον τελικό του League Cup.

Ωστόσο, προ ημερών, ο δανεισμός του ανακλήθηκε από τη Νιούκαστλ κι επέστρεψε στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", αλλά χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον προσεχή τελικό.

Αυτό σημαίνει πως αν η Νιούκαστλ κατακτήσει το τρόπαιο, ο Ντουμπράβκα δεν θα θεωρηθεί κυπελλούχος. Αν η Γιουνάιτεντ τα καταφέρει, τότε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει κάθε δικαίωμα να ανέβει στο βάθρο του νικητή, έστω και με γάντια της Νιούκαστλ!

Σημειώνεται ότι η EFL μοιράζει στη νικήτρια ομάδα 19 μετάλλια νικητή, για τους έντεκα βασικούς, τους επτά αναπληρωματικούς και τον προπονητή. Σε μεταγενέστερη ημερομηνία αποστέλλει ακόμη έντεκα μετάλλια νικητή για να τα μοιράσει ο σύλλογος κατά το δοκούν.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ