ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Αλμιρόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2026

Νιούκαστλ: Ο Αλμιρόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2026
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να διεκδικεί η Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν την έξοδο στο Champions League, με τις καρακάξες να τον επιβραβεύουν με νέο συμβόλαιο για άλλα 3,5 χρόνια.

Η Νιούκαστλ πραγματοποιεί κάτι παραπάνω από μία εξαιρετική σεζόν αφού έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί επί ίσοις όροις την είσοδο στην πρώτη τετράδα της Premier League που οδηγεί στο νέο Champions League ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και στον τελικό του League Cup όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (26/02) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο Νησί.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Έντι Χάουι σε αυτό το "ταξίδι" είναι αναντίρρητα ο Μιγκέλ Αλμιρόν, που μετράει ήδη 10 γκολ στη φετινή Premier League, με την ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας να αναγνωρίζει ωστόσο την πολύ σημαντική συμβολή του στην άνοδο της και να τον ανταμείβει έμπρακτα.

Μέσω ενός νέου συμβολαίου, με τις καρακάξες να κάνουν γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως ο 29χρονος Παραγουανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, που θα τον κρατήσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2026 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Νιούκαστλ. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την Νιούκαστλ σαν το σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι δούλεψαν πολύ σκληρά από τότε που έφτασα στην Νιούκαστλ για να ανεβάσω το επίπεδό μου και να βρεθώ εκεί που είμαι και επίσης ευχαριστώ το τιμ και τους συμπαίκτες μου, που με έχουν βοηθήσει πολύ αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Την Κυριακή, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς (σ.σ. τελικός League Cup κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ενώ με κάνει πραγματικά χαρούμενο αυτό το συμβόλαιο, το σημαντικότερο είναι να γιορτάσουμε με μία νίκη", τόνισε ο Αλμιρόν, με τον προπονητή της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, να υπογραμμίζει:

"Ο Μίγκι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ομάδας μας εντός και εκτός γηπέδου και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τη συμβολή του να αναγνωρίζεται με αυτόν τον τρόπο. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ