PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1: Η ασίστ του Γιαννούλη έσωσε τα Καναρίνια απ' το κάζο

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς PHOTO CREDITS: JON HOBLEY / NURPHOTO VIA AFP

Η Νιούκαστλ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 9', προηγήθηκε στο 61' με πέναλτι, όμως τελικά η Νόριτς πήρε βαθμό από την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι ουραγών της Premier League. Ο Δημήτρης Γιαννούλης έβγαλε την ασίστ για την ισοφάριση, ο Χρήστος Τζόλης άρχισε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Το ντέρμπι των ουραγών στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" για τη 14η αγωνιστική της Premier League αναμενόταν συναρπαστικό και ήταν. Η Νόριτς παραλίγο να βρεθεί στο καναβάτσο, όμως ο Δημήτρης Γιαννούλης την "ξελάσπωσε" και με δική του ασίστ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 τη Νιούκαστλ των δέκα παικτών από το 9'.

Ο Κίεραν Κλαρκ αποβλήθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν σταμάτησε τον Τέεμου Πούκι που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Η συνθήκη αυτή ευνόησε τους φιλοξενούμενους, που εγκαταστάθηκαν στο γήπεδο της Νιούκαστλ και όταν άρχισαν να παίζουν και από την πλευρά του Χρήστου Τζόλη, έγιναν απειλητικοί.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε τέσσερις από τις εννέα τελικές των Καναρινών στο 1ο ημίχρονο, ενώ δημιούργησε και μια μεγάλη ευκαιρία, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Τζος Σάρτζεντ. Παρ' όλα αυτά, ήταν αυτός που θυσιάστηκε από τον Ντιν Σμιθ στην ανάπαυλα για να αλλάξει η διάταξη σε 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Ο αγώνας δεν κυλούσε καλά για τους φιλοξενούμενους, που μάλιστα στο 61' βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Σε κόρνερ από δεξιά και κεφαλιά του Φεντερίκο Φερνάντες, ο Μπίλι Γκίλμουρ έκανε χέρι και ο Κάλουμ Γουίλσον άνοιξε το σκορ.

Ο Σμιθ έριξε στο παιχνίδι τον Γιαννούλη στο 73' και η Νόριτς άρχισε να επιτίθεται και από αριστερά. Στο 79ο λεπτό, έπειτα από μια φάση διαρκείας, ο Μάρτιν Ντουμπράβκα απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Έλληνα αριστερό μπακ που πάσαρε στον Πούκι στο πέναλτι κι ο Φινλανδός ισοφάρισε σε 1-1.

Η πρώτη ασίστ του Γιαννούλη τη φετινή σεζόν έσωσε ένα βαθμό στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και κράτησε τα Καναρίνια πάνω από τις Καρακάξες στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Τα highlights

Λιντς - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΡΙΤΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ