ΑΓΓΛΙΑ

Νιούκαστλ: Μυθική πρόταση άνω των 100 εκατ.ευρώ για Ιμόμπιλε

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and Spal, at the Rome Olympic Stadium Sunday, Feb. 2, 2020. (Alfredo Falcone/Lapresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and Spal, at the Rome Olympic Stadium Sunday, Feb. 2, 2020. (Alfredo Falcone/Lapresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να περάσει σε αραβικά χέρια και οι επικείμενοι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν ένα μεγάλο μπαμ με το "καλημέρα", κάνοντας μία απίστευτη πρόταση για την αγορά του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Η επικύρωση από πλευράς Premier League απομένει μόνο για να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η Νιούκαστλ και οι Άραβες, που είναι πλέον μία ανάσα από το να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ασπρόμαυρων, φέρονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η προσπάθεια που κάνουν να φέρουν στο "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" τον Τσίρο Ιμόμπιλε, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα του αγγλικού Βορρά επιχειρεί να δελεάσει τον αρχικανονιέρη της Serie A (27 γκολ σε 26 ματς φέτος) με ένα βασιλικό συμβόλαιο.

Σύγκεκριμένα, η Νιούκαστλ εμφανίζεται πρόθυμη να ρίξει στο τραπέζι 55.000.000 ευρώ για την Λάτσιο και στον ίδιο τον Ιταλό επιθετικό προσφέρει 8.000.000 ευρώ ετησίως, για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Νιούκαστλ: Μυθική πρόταση άνω των 100 εκατ.ευρώ για Ιμόμπιλε
TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Σημειώνεται μάλιστα πως το συμβόλαιό του με την Λάτσιο έχει ισχύ ως το 2023, με τους λατσιάλι να έχουν προτείνει πρόσφατα στον παίκτη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το 2025 προσφέροντάς του το ποσό των 4.000.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ