ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ μεταγραφές: Πάει για το κόλπο γκρόσο με Βέρνερ

Ο Τίμο Βέρνερ κοντρολάρει την μπάλα στο παιχνίδι της Γερμανίας με τη Βόρεια Μακεδονία
Ο Τίμο Βέρνερ κοντρολάρει την μπάλα στο παιχνίδι της Γερμανίας με τη Βόρεια Μακεδονία 2021 AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild" η Νιούκαστλ φουλάρει για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Τσέλσι και είναι ο Νο1 στόχος για τις "καρακάξες". Έτοιμος για υπογραφές είναι και ο Γιούλιαν Ντράξλερ.

Την επιθετική της γραμμή με έναν παίκτη κλάσης θέλει να ενισχύσει η Νιούκαστλ. Οι "καρακάξες" έχουν τα χρήματα για να κινηθούν στην αγορά και να πάρουν έναν φορ από το "πάνω ράφι" που θα τους ανεβάσει επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό κινούνται για τον Τίμο Βέρνερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο διεθνής επιθετικός της Τσέλσι είναι ο μεγάλος στόχος των διοικούντων, μιας και ο Γερμανός δεν είναι στα άμεσα πλάνα των μπλε ενόψει της νέας σεζόν και γι' αυτό η Νιούκαστλ ετοιμάζεται για μια.... πειστική πρόταση προς τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι το συζητάει με ένα ποσό στα 60 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο, κάτι που η ομάδα από τη Βόρεια Αγγλία μπορεί να του το προσφέρει. Συν το ότι θα ο Βέρνερ θα μείνει στην Premier League.

Εξάλλου, η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γιούλιαν Ντράξλερ. Ο 28χρονος αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2017, έχοντας σε 131 συμμετοχές 17 γκολ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ