PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ - Γουλβς 1-0: Ο Γουντ νίκησε τον Σα από τα έντεκα βήματα

Ο Κρις Γουντ σκοράρει κόντρα στη Γουλβς
Ο Κρις Γουντ σκοράρει κόντρα στη Γουλβς LINDSEY PARNABYAFP

Η Νιούκαστλ κέρδισε 1-0 τη Γουλβς με τον Κρις Γουντ να νικάει τον Ζοζέ Σα από την άσπρη βούλα με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Νιούκαστλ κέρδισε τη Γουλβς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Premier League με τον Κρις Γουντ να νικάει από τα έντεκα βήματα τον Ζοζέ Σα σε ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πορτογάλος γκολκίπερ ο οποίος αντέδρασε έντονα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν τη μια φάση μετά την άλλη, πέτυχαν ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε στην αρχή αλλά στο τέλος βρήκαν το τέρμα που τους έδωσε τη νίκη και πλέον η ομάδα που στην αρχή της σεζόν πάλευε για να σωθεί είναι στο +10 από τη σωτηρία.

Η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με το Γουντ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η φάση ελέγχθηκε στο VAR και ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το τέρμα που έψαχαν οι γηπεδούχοι ήρθε στο 72' όταν ο Γουντ έγινε αποδέκτης της μπάλας, την πρόλαβε προ του Σα που τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Η φάση ελέγχθηκε και στο VAR και η απόφαση δεν άλλαξε. Ο Γουντ ανέλαβε την ευθύνη και νίκησε τον Ζοζέ Σα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Γουλβς που δεν είχε απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο έχοντας μόλις δύο τελικές εκ των οποίων καμία στην εστία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 79' με σουτ του Φάμπιο Σίλβα αλλά ο Ντουμπράβκα με εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σαρ, Μπερν, Τάργκετ, Γκιμαράες (88' Λονγκσταφ), Σέλβι, Ζοέλιντον, Φρέιζερ (13' Αλμιρόν), Γουντ, Μαξιμέν (90+5' Μέρφι).

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μπολί, Κόουντι, Κίλμαν, Κάστρο, Καντλ, Μουτίνιο, Μαρσάλ (86' Αϊτ Νουρί), Τρινκάο (78' Κάμπελ), Χουάνγκ (78' Νέτο), Σίλβα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Premier League:

Επόμενη αγωνιστική

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ