ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Εκτός για 4-5 μήνες ο Πόουπ, σκέψεις για απόκτηση Ντε Χέα

Νιούκαστλ: Εκτός για 4-5 μήνες ο Πόουπ, σκέψεις για απόκτηση Ντε Χέα
Ο Νταβίντ Ντε Χέα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ για το Fa Cup @2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

Τις υπηρεσίες του βασικού της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ, θα στερηθεί η Νιούκαστλ για τους επόμενους 4-5 μήνες, καθώς ο Άγγλος διεθνής θα χρειαστεί να μπει εσπευσμένα για επέμβαση στον ώμο.

Πύρρειος αποδείχθηκε η επικράτηση με 1-0 της Νιούκαστλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ του Σαββάτου (02/12), αφού οι Ανθρακωρύχοι θα στερηθούν τον βασικό τους τερματοφύλακα για τους επόμενους 4-5 μήνες.

Συγκεκριμένα, στο 84' λεπτό της αναμέτρησης για τη 14 αγωνιστική της Premier League, ο Άγγλος διεθνής στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα στον αέρα έπεσε άτσαλα στο χορτάρι, με συνέπεια να χρειαστεί να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης έδειξαν το πρωί της Δευτέρας (04/12) οι εξετάσεις που υπεβλήθη, αφού για να αντιμετωπιστεί η εξάρθρωση ώμου που υπέστη θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται στους 4-5 μήνες, με τον προπονητή της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, να καλείται να βρει τη λύση. O Νικ Πόουπ από το ξεκίνημα της σεζόν μετράει 20 συμμετοχές, κρατώντας, παράλληλα, οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του.

Σύμφωνα με τη Mail Sport, ο αγγλικός σύλλογος θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2023, όταν και αποχώρησε από τους Κόκκινους Διαβόλους.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ