ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Έδωσε τα χέρια με την Μπέρνλι για τον Πόουπ

Ο Νικ Πόουπ με τη φανέλα της Μπέρνλι σε ματςε πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 12 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νικ Πόουπ με τη φανέλα της Μπέρνλι σε ματςε πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Νικ Πόουπ θα γίνει όπως όλα δείχνουν το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Νιούκαστλ, με την ομάδα του Έντι Χάουι να έρχεται σε συμφωνία με την Μπέρνλι για την απόκτηση του 30χρονου Άγγλου διεθνούς τερματοφύλακα.

Μετά την αγορά του Ματ Τάργκετ από την Άστον Βίλα (αγωνίστηκε δανεισμός στο Σεντ Τζέιμς Παρκ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν) ο Έντι Χάουι είναι έτοιμος να καλωσορίσει το δεύτερο κατά σειρά θερινό απόκτημα της Νιούκαστλ.

Αυτό θα είναι ο Νικ Πόουπ, ο οποίος μετά από έξι συναπτά έτη στο Turf Moor, δεν θα συνεχίσει στην Championship μετά τον υποβιβασμό της Μπέρνλι αλλά θα παραμείνει στην Premier League, από τη στιγμή που Νιούκαστ και Μπέρνλι κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει το αγγλικό "Sky Sports", ο 30χρονος κίπερ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (23/6) πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τις καρακάξες, με το κίνητρό του για να πάρει μεταγραφή να είναι μεγάλο από τη στιγμή που θέλει να βρίσκεται στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πέρα μάλιστα από τον ίδιο, πολύ μεγάλη επιθυμία για την γρήγορη ολοκλήρωση του deal είχε και η Νιούκαστλ, με την ομάδα της βορειοανατολικής Αγγλίας που φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο από τη νέα σεζόν έχοντας την πανίσχυρη διοίκηση των Σαουδάραβων επιχειρηματιών, να θέλει έναν καλό κίπερ για να κοντράρεται με τον Ντουμπράβκα για τη φανέλα του βασικού.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ