ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Χάνει για τουλάχιστον 1,5 μήνα τον Ζοέλιντον

Ο Ζοέλιντον με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ | 1 Ιανουαρίου 2024
Ο Ζοέλιντον με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ | 1 Ιανουαρίου 2024 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Έντι Χάουι αποκάλυψε πως η Νιούκαστλ θα στερηθεί για τουλάχιστον 1,5 μήνα τον Ζοέλιντον λόγω τραυματισμού, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του σαββατιάτικου ραντεβού των δύο ομάδων στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Η Νιούκαστλ έχει χτυπηθεί άγρια από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν και φαίνεται πως η συγκεκριμένη "κατάρα" συνεχίζει να την καταδιώκει, με το νέο θύμα να είναι ο Ζοέλιντον.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος θεωρείται από τους παίκτες-κλειδιά για την ομάδα του Έντι Χάουι (3 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές του τη φετινή σεζόν), με τον προπονητή των καρακάξων να αποκαλύπτει όμως σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (12/01) ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον μηρό.

"Δεν είναι καλά τα πράγματα, είναι ένας τραυματισμός που θα τον κάνει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, είναι ένα πραγματικό χτύπημα για εμάς. Είναι τόσο σημαντικός παίκτης.

Έχει πρόβλημα με τον τένοντα. Είναι πολύ απογοητευμένος, θέλει να παίξει και να τα πάει καλά και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να του ανεβάσουμε το ηθικό.

Είναι η κινητήρια δύναμη της μεσαίας γραμμής μας, είναι μεγάλο πλήγμα", τόνισε ο Έντι Χάουι, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Μάντσεστερ Σίτι, την ομάδα που θα βρει μπροστά του το ερχόμενο Σάββατο (13/01, 19:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) στο ματς Νο 650 στην προπονητική καριέρα του:

"Είναι η ομάδα που θα πρέπει να νικήσει κάποιος, το ρεκόρ τους στις τελευταίες σεζόν είναι εκπληκτικό. Έχουν τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο, ο τρόπος παιχνιδιού τους κάνει δύσκολο το έργο οποιαδήποτε ομάδας αλλά πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ