ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολό Σκίρα: "Η Ρόμα κοιτάζει τον Ρούμπεν Σεμέδο"

Ο Σεμέδο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα /28-4-2021
Ο Σεμέδο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα /28-4-2021 EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, η Ρόμα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ συνδέουν ακόμη έναν παίκτη του Ολυμπιακού με τη Ρόμα. Λίγες μέρες μετά απ' το φημολογούμενο ενδιαφέρον των τζαλορόσι για τον Ζοσέ Σα, ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να βρίσκεται επίσης στα ραντάρ της ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με tweet του έγκριτου δημοσιογράφου Νικολό Σκίρα, η Ρόμα, η οποία θα έχει στον πάγκο της την επόμενη σεζόν τον Ζοσέ Μουρίνιο, θέλει να ενισχυθεί στην άμυνα και παρακολουθεί την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Όπως είχε γράψει το SPORT 24, ο Καμαρά, ο Σα και ο Σεμέδο είναι πιθανό να φέρουν προτάσεις εξαιτίας της παρουσίας τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήδη οι Ιταλοί εμπλέκουν με τη Ρόμα δύο από τα παραπάνω ονόματα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

O Ρούμπεν Σεμέδο έχει αγωνιστεί 41 φορές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει και ένα γκολ. Συνολικά έχει παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα 86 φορές πετυχαίνοντας έξι τέρματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ