ΑΕΚ

Καθησυχαστικός για Ζίνι ο Νίκολιτς: “Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, ίσως μείνει επτά ημέρες εκτός”

INTIME

Ο Μάρκο Νίκολιτς ήταν χαρούμενος και περήφανος για τη νίκη της ΑΕΚ στη Φλωρεντία, ενώ τόνισε ότι οι πρώτες πληροφορίες είναι καθησυχαστικές για τον τραυματισμό του Ζίνι.

Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστιο διπλό στο Αρτέμιο Φράνκι επικρατώντας 1-0 της Φιορεντίνα. Ο Μάρκο Νίκολιτς ήταν πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και μεταξύ άλλων εξέφρασε τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την εμφάνιση των παικτών του, ενώ για τον τραυματισμό του Ζίνι ανέφερε ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στην COSMOTE TV μετά το ματς: Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ περήφανος για το ιστορικό στοιχείο. Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους, είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Πιστεύω ότι κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς που μας υποστήριξαν, αλλά και αυτούς που ήταν στην πόλη και όσους είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Η απόδοση και η νίκη είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις. Έχουν προσαρμοστεί οι παίκτες στο νέο σύστημα. Έχουμε μια ημέρα να το απολαύσουμε, όχι όμως περισσότερο γιατί πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ντέρμπι που δίνουμε. Έχουμε ένα ταξίδι, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε και να παλέψουμε για ένα ακόμα ντέρμπι”.

Για το σύστημα με τριάδα στον άξονα κι αν αυτό βοηθάει την ομάδα: “Ελέγξαμε το μεγαλύτερο παιχνίδι ου αγώνα με ή χωρίς την μπάλα. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Σας είπα ότι ετοιμάζαμε κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό το ματς. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχει βγει η ένταση παρά τους τραυματισμούς και τα προβλήματα.

Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Θα ήθελα να έχω δυο φορ και να πιέζουν ψηλά. Δυστυχώς δεν θα το έχω αυτό. Όλοι υποστηρίζουμε τον Ζίνι. Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι δεν είναι κάτι μεγάλο, θα λείψει για επτά ημέρες, ελπίζουμε ότι θα είναι αυτό θα δούμε. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να παλέψουμε και να τα πάρουμε όλα από κάθε παίκτη“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ