Νίκολιτς: “Ήταν ένα καμπανάκι για εμάς – Καλύτερα τώρα παρά σε δύο εβδομάδες”

Ο Μάρκο Νίκολιτς στάθηκε στο μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΑΕΚ από την απώλεια του Superbet Super Cup απέναντι στον ΟΦΗ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να ξαναβρεί τη δίψα και τη συγκέντρωσή της ενόψει των playoffs του Champions League.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το Superbet Super Cup, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΟΦΗ στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Μάρκο Νίκολιτς να αντιμετωπίζει το αποτέλεσμα ως ένα έγκαιρο καμπανάκι ενόψει της συνέχειας.
Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η Ένωση πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια που ακολουθούν και στάθηκε στην ανάγκη να αφήσει πίσω της όσα πέτυχε την προηγούμενη σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τα playoffs του Champions League και αν η σημερινή ήττα μπορεί να λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο:
“Πρέπει να βρεθούμε σε καλύτερο επίπεδο. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς και μιλάω γι’ αυτό εδώ και δύο μήνες. Όσα έγιναν στο παρελθόν ανήκουν στο παρελθόν και πλέον δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Τώρα πρέπει όλοι μαζί να ξαναβρούμε τη δίψα και τη συγκέντρωσή μας, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σίγουρα θέλαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Προσωπικά, ήθελα πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Από την άλλη, καλύτερα που συνέβη τώρα παρά σε δύο εβδομάδες.
Ήταν ένα καλό προειδοποιητικό καμπανάκι για εμάς, παρότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στην αρχή της σεζόν”.
Για την εικόνα του αγώνα:
“Ήταν ένα ανταγωνιστικό και σκληρό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο ματς πριν από τα playoffs του Champions League. Ήταν μια καλή προετοιμασία για εμάς, ώστε να προσαρμοστούμε.
Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ολλανδία στους 20 βαθμούς και διαφορετικό να δίνεις ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι εδώ, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε και θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι.
Μπήκαν όμορφα γκολ, εμείς είχαμε τις στιγμές μας και ο ΟΦΗ τις δικές του. Η ομάδα πάλεψε και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες.
Για μένα, το σημείο στο οποίο χάθηκε το παιχνίδι ήταν η ευκαιρία του Μάγερ για να κάνουμε το 2-0. Δεν σκοράραμε και στην αμέσως επόμενη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση, σαν τιμωρία. Έτσι συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ σκόραρε από στατική φάση, καταφέραμε κι εμείς να ισοφαρίσουμε με τον ίδιο τρόπο και οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. Εκεί ήταν πιο συγκεντρωμένοι από εμάς.
Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του τίτλου”.