ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νικολάου: "Θέλω να ξαναπαίξω στο Champions League, όπως με τον Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε στο Tuttosport για την καριέρα του στην Σπέτσια, την Εθνική Ελλάδος, όπως και για τον στόχο να παίξει ξανά στο Champions League.

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport παραχώρησε ο Δημήτρης Νικολάου. Ο παίκτης της Σπέτσια αναφέρθηκε στην επιλογή της καριέρας του και τι έχει συναντήσει στην ομάδα του.

"Η Σπέτσια ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή, γιατί μου επέτρεψε να παίξω διαφορετικά απ' ότι στην Έμπολι. Να μεγαλώσω σε ένα ήρεμο περιβάλλον και εδώ το βρήκα, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, της οποίας βρέθηκε στον πάγκο κόντρα στο Μαυροβούνιο: "Δεν ξέρω τον προπονητή, περιμένω στην στιγμή και είμαι έτοιμος να φορέσω τη φανέλα".

Τέλος, μίλησε για τον στόχο του να αγωνιστεί στο Champions League, όπως έκανε όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό: "Υπάρχουν ακόμη επτά παιχνίδια, να το απολαύσουμε και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον δύο-τρία παιχνίδια. Τώρα υπάρχουν επιθετικοί υψηλού επιπέδου, όπως ο Λαουτάρο, ο Τζέκο, ο Ιμόμπιλε, ο Ινσίνιε, ο Όσιμιεν και ο Ζαπάτα. Όσον αφορά στο μέλλον μου, θα ήθελα να παίξω στο Champions League ξανά όπως έκανα στον Ολυμπιακό".

Ο Δημήτρης Νικολάου φέτος έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει μία φορά στο Κύπελλο Ιταλίας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ