ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Ντέμης Νικολαΐδης: "Οι δολοφόνοι στο ποδόσφαιρο με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night NIKOS KATSAROS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, με ανάρτηση στα social media, πήρε θέση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζοντας πως οι δολοφόνοι βρίσκονται στο ποδόσφαιρο με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο και επανέφερε γι' άλλη μία φορά στο προσκήνιο το τεράστιο ζήτημα του χουλιγκανισμού στην Ελλάδα.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν, Ντέμης Νικολαΐδης, με ανάρτηση στα social media, υποστήριξε πως οι δολοφόνοι βρίσκονται στο ποδόσφαιρο με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

"Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο δολοφόνος είναι Έλληνας ή ξένος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος ή ΠΑΟΚτσής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι δολοφόνοι - ή εν δυνάμει δολοφόνοι - βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας. Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε Κυβέρνησης προς το ποδόσφαιρό μας δεν είναι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια για τις ομάδες ούτε να ψάχνει τρόπους να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες. Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία η οποία ποτέ, συντεταγμένα, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη", αναφέρει η ανάρτησή του

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Game Night και στους Παντελή Βλαχόπουλο και Ηλία Καλλονά:

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ