ΑΕΚ

Νικολαΐδης για το φιλικό με την Παρτιζάν: "Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Μελισσανίδη"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night NIKOS KATSAROS

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, στην εκπομπή του στη NOVA, θυμήθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν και τόνισε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην εκπομπή του στη Nova, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο αξέχαστο φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν, που έγινε στις 7 Απριλίου του 1999 εν μέσω των βομβαρδισμών και έκανε λόγο για μία ιστορική στιγμή της "Ένωσης". Μάλιστα, για τον ίδιο αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, πάνω και από την κατασκευή του νέου γηπέδου.

"Είναι από τις πιο ιστορικές και μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ. Πήγαμε Βουδαπέστη, μετά πήραμε λεωφορεία.. Δεν είχαμε πάρει άδεια, ήταν ταλαιπωρία. Παίξαμε και φύγαμε τρέχοντας για να μην βραδιάσει και μας βομβαρδίσουν, να προλάβουμε να φτάσουμε στην Ουγγαρία.

Θυμάμαι τα πρόσωπα των Σέρβων. Μας χειροκροτούσαν, μας έδιναν ψωμί και αλάτι... Τρομερές στιγμές, ιστορικό ματς. Δεν έχει ξαναγίνει. Οι Άγγλοι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν να γίνει, υπήρχε γκρίνια από την ENIC. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Μελισσανίδη. Μεγαλύτερη και από το γήπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ