ΑΡΗΣ

Νικητής με 75,5% ο Αθανασιάδης!

Νικητής με 75,5% ο Αθανασιάδης!
εκλογες

Νέα σελίδα στην ΠΑΕ αφού το ψηφοδέλτιο του Αθανασιάδη θριάμβευσε στις εκλογές με ποσοστό 75,5%

Το ψηφοδέλτιο του Αθανασιάδη πήρε συνολικά 1896 ψήφους σε σύνολο 2.571 και με ποσοστό 75,5% πήρε την... εντολή από τον λαό των "κιτρίνων".
Από την άλλη πλευρά, ο Λάμπρος Σκόρδας αποχαιρετά την προεδρία της ΠΑΕ καθώς πήρε μόλις 615 ψήφους και συγκέντρωσε το 24,5%. Εξήντα ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και λευκά.

Έτσι λοιπόν μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Άρης αλλάζει διοίκηση και μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Αθανασιάδη γίνουν πράξεις.

Στην διάρκεια μάλιστα της Σαββατιάτικης βραδιάς το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Αθανάσιο Αθανασιάδη μετά τους Σμόλαρεκ, Αμπρέου, Φλόρες, Φαμπιάνο, Τόρες και Μενδρινό διέρρευσε πως έχει προσεγγίσει τον διεθνή Τυνήσιο Μεχντί Ναφτί της Μπέρμιγχαμ.

Στο μεταξύ, κατά την καταμέτρηση των ψήφων, οι φίλαθλοι του Άρη έστησαν πάρτι στον δρόμο έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με την συνοδεία της Bulldog Band.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 19:10 με δεκάλεπτη παράταση μέσα σε πολύ κλίμα για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης με διάρκεια δύο ετών.

Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη είχαν αρχίσει να προσέρχονται από πολύ νωρίς και παρά το ότι η διαδικασία ξεκίνησε στις 7:00 δεν αποτέλεσε το παραμικρό εμπόδιο.

Μεταξύ αυτών που ψήφισαν όντας μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, ενώ στην κάλπη προσήλθαν και πρωταθλητές αθλητές του συλλόγου Άρης Γρηγοριάδης και Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Βαλγεράκης: "Όλα κύλησαν ομαλά"


Δίχως κανένα πρόβλημα κύλησε η διαδικασία της ψηφοφορίας όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής, Νίκος Βαλεργάκης.

"Η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Η διαδικασία κύλησε ομαλά από την αρχή μέχρι και το τέλος. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα πραγματοποιήθηκαν με τάξη και ευπρέπεια. Έχουν ψηφίσει πάνω από 2.500 μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη.


Ανακοίνωση από τον "ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"

Σε μια πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, εκλογική διαδικασία, η Αρειανή οικογένεια απέδειξε για πολλοστή φορά γιατί είναι ΤΙΜΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ να είσαι ΑΡΗΣ. Ο σύλλογος αυτός ιστορικά αποτέλεσε, και ευθύνη όλων των Αρειανών είναι να συνεχίσει να αποτελεί, αναγκαίο σημείο αναφοράς και σύγκρισης. Διαδικασίες, οι οποίες είναι ζητούμενο για πολλούς, για τον ΑΡΗ μας αποτελούν κεκτημένο. Ευχαριστούμε όλους τους Αρειανούς που συμμετείχαν με ωριμότητα και αίσθημα ευθύνης στις διαδικασίες αυτές.

Το ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα σηματοδοτεί τη βούληση της Αρειανής οικογένειας για ενότητα, συναίνεση, ομαδικότητα, συμμετοχικές διεκδικήσεις, εξωστρέφεια και προοπτική. Αποτελεί αποδοχή του οράματος του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΗ, θέτει τις βάσεις στις οποίες ο σύλλογος αυτός πρέπει να στηριχθεί και να πορευθεί στο μέλλον.

Σε μια οικογένεια, όπως είναι η Αρειανή οικογένεια, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, δεν χωρούν πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Αναλαμβάνουμε μία ευθύνη και ξεκινούμε μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς και έχει ως μόνο στόχο την ενδυνάμωση του ΑΡΗ. Το χρέος ΟΛΩΝ μας είναι η ενότητα, η συσπείρωση και η συστράτευση. Ο αντίπαλοι του ΑΡΗ βρίσκονται εκτός της Αρειανής οικογένειας και δεν είναι μόνο αγωνιστικοί.

Η Δευτέρα 18 Μαΐου μας βρίσκει όλους μαζί. Τα επόμενα βήματα του ΑΡΗ πρέπει να είναι, και θα είναι, σταθερά, ενωτικά, μεθοδικά και τεχνοκρατικά. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε σε όλους εσάς, το οφείλουμε στην ιστορία και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ.

Αθανασιάδης Αθανάσιος, Βαλογιώργης Αγαπητός, Ζαμπέτας Αντώνιος, Μπεκιάρης Θεμιστοκλής, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Σαρρής Δημήτριος, Τζαμπάζης Διαμαντής.




























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ