PREMIER LEAGUE

Νίκησε στα… χασομέρια

Μπάλακ

Mε νίκες συνέχισαν στην Premiership, τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Έβερτον, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 στο “Ολντ Τράφορντ”, την ώρα που η Τσέλσι πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπόλτον.



Η πρωταθλήτρια Αγγλίας νίκησε με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Μπάλακ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους! Οι “τρότερς” έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 92′ για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κουτιτσίνι “νίκησε” τον Ντιούφ (ήταν οφσάιντ) σε μοναδικό τετ α τετ. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν στον πάγκο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμ Άλαρνταϊς.



Η Άρσεναλ τέθηκε, πλέον, εκτός διεκδίκησης τίτλου, καθώς υπέστη νέα ήττα (δεύτερη συνεχόμενη), αυτή τη φορά από τη Φούλαμ με 2-1 στο “Κρέιβεν Κότατζ”. Οι “κανονιέρηδες”, που στο 66′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεντέρος, βρίσκονται 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή!



Η Πόρτσμουθ πήρε σπουδαίο βαθμό μέσα στο “Άνφιλντ”, αφού έμειναν στο 0-0 με τη Λίβερπουλ, που βρίσκεται κι αυτή με τη σειρά της 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με νίκη από το “Βίλα Παρκ”, επικρατώντας της Άστον Βίλα με 3-1. Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 76′ από τον Γερμανό Ντίτμαρ Χάμαν.




Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:




Τρίτη (28/11):

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
0-1 (88′ Γουέμπερ)


Τετάρτη (29/11):

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
1-3 (66′ ΜακΚάν-18′ Βασέλ, 32′ Μπάρτον, 75′ Ντιστέν)

Φούλαμ-Άρσεναλ
2-1 (6′ ΜακΜπράιντ, 19′ Ρατζίνσκι-36′ Φαν Πέρσι)

Μπόλτον-Τσέλσι
0-1 (45’+3′ Μπάλακ)

Λίβερπουλ-Πόρτσμουθ
0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον
3-0 (39′ Ρονάλντο, 63′ Εβρά, 90′ Ο’ Σέι)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ