ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νίκησε 1-0 το Κορωπί σε φιλικό

Νίκησε 1-0 το Κορωπί σε φιλικό
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του είχε ο Πέτρος Δημητρίου στην φιλική νίκη του Εθνικού Αστέρα με 1-0 επί του Κορωπίου. Νέο τεστ με Αιγάλεω το Σάββατο.

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Πέτρος Δημητρίου στο φιλικό του Εθνικού Αστέρα στο Κορωπί. Οι Καισαριανιώτες επικράτησαν με 1-0 επί της τοπικής ομάδας ωστόσο το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής και κάνοντας αρκετές δοκιμές. Ο Εθνικός Αστέρας στάθηκε πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα και είχε αρκετές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος σημαντικές ευκαιρίες για τους Καισαριανιώτες χάθηκαν από τους Χανιώτη, Μαστρογιάννη και Πασά. Στο 65 το σουτ του Λουτσιάνο αποκρούσθηκε από το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο 86 όταν ο Γιακούμπι, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Η ομάδα της Καισαριανής θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αιγάλεω.

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Μάνεσης, Πούλος, Ντάνης, Κοκκίνης, Αλεξίου Στ., Γκεμίσης, Πρέτζης, Κουτρουμάνος, Δημάκης, Αλεξίου Αλ. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Σύρος, Φύτρος, Βούρτσης, Θεοφάνους, Χοτζάϊ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γούσεφ, Αδαμάκης (60' Χωριανόπουλος), Καζνέτσης (60' Γουσούλης), Ζαρογιάννης (60' Καρατζάς), Παντίδος (60' Λαμπρόπουλος), Πασάς (60' Άντονι), Παληογιώργος (60' Νάστος), Νύκταρης (25' Χανιώτης, 60' Καούνος), Ντραγκόλοφ (60' Λουτσιάνο), Μαστρογιάννης, Μιχελής (60' Σκαρτσίλας, 85' Γιακούμπι).

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ