SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 2-1: Ο Μιράντα τής χάρισε το τρίποντο

Οι παίκτες της Νίκη Βόλου πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες της Νίκη Βόλου πανηγυρίζουν γκολ INTIME

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ για την 29η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Βασιλείου (44') και Μιράντα (83') τα γκολ των γηπεδούχων, ισοφάρισε ο Μπράντονιτς στο 69'.

Η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β' για την 29η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Βοσνιάδη επικράτησε 2-1 και έφτασε τους 47 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Με 35 πόντους στην 8η θέση ο Δικέφαλος.

Στο 36ο λεπτό ο Δικέφαλος είχε ευκαιρία όταν το σουτ του Κουλούρη σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β'. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βασιλείου στο 44ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ Β' δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 68ο λεπτό. Ο Μπράντονιτς έκανε το σουτ και οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο Μιράντα με κεφαλιά έβαλε ξανά σε θέση οδηγού της ομάδα του Βόλου στο 83'.

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Κάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Μιράντα, Γκαρσία, Κουσκουνάς.

ΠΑΟΚ Β': Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Κουλούρης, Τζίμας, Κούτσιας.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής του α' ομίλου

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ