SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου: Κέρδισε την έφεση για το ματς με την ΑΕΛ

Νίκη Βόλου: Κέρδισε την έφεση για το ματς με την ΑΕΛ
Φωτογραφία από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου δικαιώθηκε στην έφεση που είχε καταθέσει για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ και θα της επιστραφεί ένας βαθμός ενώ δεν ισχύει η νίκη των "βυσσινί" στα χαρτιά με 3-0 και η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Η Νίκη Βόλου δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων στην έφεση που είχε καταθέσει για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ και την πρωτόδικη απόφαση.

Μετά την απόφαση της Εφέσεων θα της επιστραφεί ένας βαθμός που τις είχε αφαιρεθεί ενώ δεν ισχύει η νίκη των "βυσσινί" στα χαρτιά με 3-0 και η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει:

Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσία την από 4.5.2023 έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της εφεσίβλητης ΠΑΕ ΑΕΛ και κατά της υπ’ αριθμ. 114/21.4.2023 οριστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL2.

Μεταρρυθμίζει την εκκαλουμένη 114/2023 απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου αποκλειστικά κατά το μέρος με το οποίο έκανε δεκτή την ασκηθείσα παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνακόλουθα έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 21 παρ. 3 ΙΙ α, β, γ του ΚΑΠ.

Απορρίπτει την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Απαλλάσσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την τιμωρία με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ιδίας ως γηπεδούχου, ο οποίος διεξήχθη στις 7.4.2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League 2, με σκορ 0-3, με περαιτέρω χρηματική ποινή 4.000 ευρώ και με αφαίρεση ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα.

Επανακαθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κι επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ύψους 28.250 ευρώ".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ