ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Νίκη Βόλου - Άρης 2-2: Η ισοπαλία ήταν αρκετή και οι κίτρινοι σφράγισαν την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Νίκη
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Νίκη EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ή τον ΟΦΗ.

Η ισοπαλία ήταν αρκετή, ώστε ο Άρης να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. H ρεβάνς ανάμεσα στους κίτρινους και τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό έληξε 2-2, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν την πρόκριση με 5-2 συνολικό σκορ (3-0 το πρώτο ματς).

Ο Σαβέριο στο 28' με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο Κάσσος (35') και ο Λεονάρντο (46') έφεραν τούμπα το ματς, με τον Σαβέριο στο 69' να ισοφαρίζει και να κλειδώνει την πρόκριση.

Στον ημιτελικό ο Άρης θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναιτωλικό, είτε τον ΟΦΗ, με τους Αγρινιώτες να έχουν το προβάδισμα 2-1, έπειτα από τη νίκη τους στο Ηράκλειο στο πρώτο ματς.

Το ματς

Το πρώτο μέρος είχε λίγες ευκαιρίες, όμως δύο γκολ. Οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 28', με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι για χέρι του Γαβριηλίδη, έπειτα από γύρισμα του Μάνου Γκαρθία. Ο Σαβέριο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35' ισοφάρισε. Ο Κρητικός στα αριστερά της περιοχής προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να απειλήσει, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Κάσσο, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες πήγαν στον πάγκο για να συμπαρασταθούν στον Κυριακίδη. Στο τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45+3' οι γηπεδούχοι απείλησαν με προβολή του Πολίτη, που δεν πρόλαβε.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα. Ο Μπράμπετς έκανε το λάθος με το γλίστρημά του, ο Πολίτης πήρε την κατοχή, από τα δεξιά της περιοχής έκανε το γύρισμα και ο Λεονάρντο σκόραρε στο 46'.

Ο Άρης προχώρησε στη συνέχεια σε αλλαγές και βρήκε το γκολ, ώστε να "κόψει" οποιαδήποτε όνειρα των γηπεδούχων. Στο 69' σε φάση διαρκείας ο Σαβέριο εκτέλεσε από τα αριστερά της περιοχής και σκόραρε. Νωρίτερα, ο Γκαραβέλης είχε αποκρούσει σουτ του Μενέντεθ.

Μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, ευκαιρίες είχαν αμφότερες οι ομάδες, με το παιχνίδι να έχει ρυθμό. Ωστόσο, αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε, το 2-2 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα και ο Άρης εξασφάλισε την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

  • ΝΙΚΗ: Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58' Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46' Στίκας), Να'α, Λίταινας (73' Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58' Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83' Μπάλλας)
  • ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46' Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (58' Βερστράτε), Τζούρασεκ (58' Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (58' Μενέντεθ), Μάνου Γκαρθία (75' Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των προημιτελικών:

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

  • Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-4 (9' Νάσμπεργκ, 23' Σάστρε, 69' Αντόνιο, 78' Ζίβκοβιτς)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου

  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2 (47' Μπάκιτς / 19' Πέδρο, 90+4' Καρέλης)

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

  • Άρης - Νίκη Βόλου 3-0 (58', 90+3' Νταρίντα, 90+6' Σουλεϊμάνοφ)
  • Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-2 (11' Αϊτόρ - 25' Αντζιέλσκι, 42' Γιουμπιτάνα)

Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων

Τρίτη 30 Ιανουαρίου

  • Νίκη Βόλου - Άρης 2-2 (35' Κάσσος, 46' Λεονάρντο / 28', 69' Σαβέριο)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

  • 17:00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ
  • 19:00 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
  • 21:00 ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • 1. Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός / Ατρόμητος
  • 2. ΟΦΗ / Παναιτωλικός - Άρης

Ο τελικός

  • Νικητής 1 - Νικητής 2
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ